Toimitusehdot

VALMISTUSAIKA

Asusteet ovat valmiita toimitettaviksi usein 1-5 päivässä. Alennuksien aikaan toimitusaika voi olla pidempikin. Jos tilauksella on kiire varmistathan etukäteen toimitusajan sähköpostitse vilja.handmade@gmail.com tai Instagramissa @viljahandmade.  Kirjeenä lähetettävät lähetykset kulkevat hitaammin kuin paketti tai seurattava kirje. Paketin ja seurattavan kirjeen toimitusaika on usein 2-3 arkipäivää. Huomaa myös että kirjeposti jaetaan vain 2-3 kertaa viikossa.

 

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla (kirje alle 50g, kirje alle 250g, seurattava kirje tai postipaketti). Toimitusaika kirjeille on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää, mutta toimituksessa voi kestää kauemminkin. Seurattava kirje ja paketti kulkevat n. 2-3 arkipäivässä. 

En vastaa postista johtuvista viivästyksistä tai paketin katoamisesta. Mikäli kirjettä tai pakettia ei kuulu niin ota yhteyttä vilja.handmade@gmail.com niin selvittelen asiaa postin kanssa.

Noutamatta jätetyistä tai meille takaisin palautuneista paketeista veloitamme 5€ käsittelykulut sekä mahdollisesti paketin uudelleen lähetyskulut 6€.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus valmiina myytyihin tuotteisiin. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden tulee olla avaamattomana myyntipakkauksissaan. Tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.Myöskään alennetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Asiakas maksaa itse palautuksesta tai vaihdosta aiheutuneet postikulut. Maksunpalautuksesta vähennetään toimituskulut.

Mahdollisessa palautustilanteessa pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse vilja.handmade@gmail.com.

Pidätämme oikeuden tarkistaa hintojamme ja muuttaa toimitusehtojamme. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

REKLAMAATIOT

Jos tuntuu että olet saanut väärän koon tai tuotteessa on jokin virhe niin laita viestiä kuvien kera sähköpostitse vilja.handmade@gmail.com. Katsotaan yhdessä mitä on tapahtunut ja sovitaan hyvityksestä. 

MAKSUTAVAT

Maksutapoina toimii Visa, Mastercard tai American Express. Maksunsaajana tiliotteella näkyy SP Vilja Handmade.

 

MUUTA

Saldoja on vaikea laskea, sillä samaa kangasta käytetään useisiin eri tuotteisiin ja niistä on monesti myös useampi versio ja jokainen täytyy saldottaa erikseen. Joskus saattaakin käydä niin että tilaamaasi tuotteeseen ei riitäkään kangasta. Olen tällöin pikimmiten yhteydessä ja katsotaan yhdessä mitä tilaukselle tehdään. Toisaalta voi käydä myös niin että kangas on loppunut saldoilta vaikka sitä tosiasiassa vielä olisikin varatossa, joten kyselyitä saldojen perään saa mielellään laittaa vilja.handmade@gmail.com.

Otathan huomioon, että tuotteiden sävyt ovat suuntaa antavia, sillä eri näytöt toistavat sävyt eri tavalla. Lisäksi kankaissa on eräkohtaista vaihtelua kankaan sävyssä.